چهارمین جشنواره محلی زردکیجا در مازندران برگزار می‌شود

معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران، گفت: چهارمین جشنواره محلی زردکیجا در روستای اوسا شهرستان میاندرود استان مازندران برگزار می‌شود.

به‌گزارش میراث‌آریا، مهدی اسحاقی سه‌شنبه ۱۵ مهر۱۴۰۴ قارچ زردکیجا را یکی از محصولات خاص مازندران و به ویژه روستای اوسا برشمرد و گفت: جشنواره محلی زردکیجا برای چهارمین سال است که برگزار می‌شود و قابلیت تبدیل شدن به جشنواره ملی را دارد 

معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران به برگزاری جنگ‌های شادی، کارگاه آشپزی، کارگاه تولید قارچ و مواردی از این دست اشاره کرد و افزود: شرکت‌کنندگان در این جشنواره با زردکیجا، نحوه پخت، ارزش غذایی و فر آوری آن آشنا می‌شوند.

او با بیان این مطلب که توجه به محصولات بومی در توسعه گردشگری نقش بسیار مهمی در معرفی فرهنگ، هویت محلی و ظرفیت‌های اقتصادی مناطق مختلف کشور دارد، یادآور شد: این محصولات که ریشه در سبک زندگی، اقلیم و دانش بومی مردم یک منطقه دارند، می‌توانند به عنوان جاذبه‌ای منحصربه‌فرد برای گردشگران داخلی و خارجی مطرح شوند.

اسحاقی با اشاره به اینکه برگزاری جشنواره‌هایی مانند جشنواره زردکیجا در مازندران، نمونه‌ای موفق از بهره‌گیری از ظرفیت‌های طبیعی و فرهنگی برای توسعه گردشگری محسوب می‌شود؛ تصریح کرد: این نوع رویدادها علاوه بر معرفی محصولاتی مانند قارچ زردکیجا، زمینه آشنایی گردشگران با آداب‌ و رسوم محلی، غذاهای سنتی، صنایع‌دستی و سبک زندگی بومی را فراهم می‌کنند.

معاون گردشگری مازندران، گردشگری مبتنی بر محصولات بومی را راهی پایدار و کم‌هزینه برای توسعه اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی جوامع محلی، برشمرد.

 چهارمین جشنواره زردکیجا از ۲۰ تا ۲۵ مهرماه در روستای اوسا شهرستان میاندورود برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

کد خبر 1404071501547
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha