بهگزارش میراثآریا، مهدی اسحاقی سهشنبه ۱۵ مهر۱۴۰۴ قارچ زردکیجا را یکی از محصولات خاص مازندران و به ویژه روستای اوسا برشمرد و گفت: جشنواره محلی زردکیجا برای چهارمین سال است که برگزار میشود و قابلیت تبدیل شدن به جشنواره ملی را دارد
معاون گردشگری ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی مازندران به برگزاری جنگهای شادی، کارگاه آشپزی، کارگاه تولید قارچ و مواردی از این دست اشاره کرد و افزود: شرکتکنندگان در این جشنواره با زردکیجا، نحوه پخت، ارزش غذایی و فر آوری آن آشنا میشوند.
او با بیان این مطلب که توجه به محصولات بومی در توسعه گردشگری نقش بسیار مهمی در معرفی فرهنگ، هویت محلی و ظرفیتهای اقتصادی مناطق مختلف کشور دارد، یادآور شد: این محصولات که ریشه در سبک زندگی، اقلیم و دانش بومی مردم یک منطقه دارند، میتوانند به عنوان جاذبهای منحصربهفرد برای گردشگران داخلی و خارجی مطرح شوند.
اسحاقی با اشاره به اینکه برگزاری جشنوارههایی مانند جشنواره زردکیجا در مازندران، نمونهای موفق از بهرهگیری از ظرفیتهای طبیعی و فرهنگی برای توسعه گردشگری محسوب میشود؛ تصریح کرد: این نوع رویدادها علاوه بر معرفی محصولاتی مانند قارچ زردکیجا، زمینه آشنایی گردشگران با آداب و رسوم محلی، غذاهای سنتی، صنایعدستی و سبک زندگی بومی را فراهم میکنند.
معاون گردشگری مازندران، گردشگری مبتنی بر محصولات بومی را راهی پایدار و کمهزینه برای توسعه اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی جوامع محلی، برشمرد.
چهارمین جشنواره زردکیجا از ۲۰ تا ۲۵ مهرماه در روستای اوسا شهرستان میاندورود برگزار میشود.
انتهای پیام/
نظر شما